Súgó

Javasoljuk, hogy pályázóink Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőt, illetve Gmail levelezőrendszert használjanak a pályázat zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

Pályázati időszak: 2020. május 15.-2020. július 1.

Várhatón augusztus hónapban lesz az eredményhirdetés!

A nyertesek neveit a www.palyazat.viragosmagyarorszag.hu és a www.viragosmagyarorszag.hu weboldalakon és a https://www.facebook.com/viragosmagyarorszag/ facebook oldalon tesszük majd közzé.

A nyerteseket a regisztrációkor használt e-mail címen keressük fel, akiknek 30 nap áll rendelkezésre elküldeni a nyeremény kiszállításához szükséges adatokat.

A nyereményt postai úton, vagy futárral juttatjuk el a nyertesekhez. A nyeremények feladására a verseny lezárása után kerül sor.

A felület mobil készülékeken is használható!

Kérjük, ellenőrizze, hogy érvényes e-mail címet adott-e meg a regisztráció során.

Kérjük, ellenőrizze, hogy belépéskor helyesen adta-e meg az e-mail címet és a jelszót.

Ellenőrizze, hogy az e-mail címet helyesen adta-e meg regisztrációkor.

Amennyiben ezt tapasztalja, kérjük kísérelje meg ismét a regisztrációt egy másik e-mail címmel.

A pályázathoz való belépéskor az e-mail cím és az ahhoz tartozó jelszó megadása szükséges.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényét jelezze nekünk a palyazat.viragosmagyarorszag@mtu.gov.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben kérjük, jelezze nekünk az esetet a palyazat.viragosmagyarorszag@mtu.gov.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről. Kollégáink utánanéznek a problémának.

Ebben az esetben érdemes ellenőrizni, hogy az e-mail cím, illetve jelszó helyesen lettek-e beírva, ügyelve a kis – és nagybetűkre.

Az adatok a pályázat lebonyolításához szükségesek, így azok a pályázat lezárása után 31 nappal törlésre kerülnek.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényét jelezze nekünk a palyazat.viragosmagyarorszag@mtu.gov.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

A családi házhoz földszinti részéhez kapcsolódó terasszal nem lehet pályázni. A családi ház emeleti erkélyén kialakított balkonkerttel viszont igen.

Az előkert a ház és az utca között lévő, telken belüli kertrész. Ez a legdíszesebb kertrész, ami a közterületről jól látható és hozzájárul a rendezett, vonzó utcaképhez, a település turisztikai vonzerejét növeléséhez.

Minden olyan növény, amelyet az ember valamilyen célra felhasznál pl. ételt, italt készít belőle, fűszerként hasznosítja stb. Ilyenek pl. a zöldségek, gyümölcsöt termő növények és a fűszernövények.

A dísznövények azok a növények, amelyeket szépségük, díszítő értékük miatt ültetünk, hogy gyönyörködtessenek. A dísznövények virágukkal, levelükkel, ágrendszerükkel, termésükkel, színükkel, formájukkal, illatukkal stb. díszítenek.

Olyan növények, amelyek valamelyik részét ételek, italok elkészítéséhez, ízesítéséhez vagy tartósításhoz használjuk. Leggyakoribb balkonkerti fűszernövények a kerti zsálya, menta, kakukkfű, majoránna, szurokfű, rozmaring, levendula.

Minden olyan növény, amely gyümölcsöt terem. Balkon leggyakoribbak a kistermetű és lágyszárú gyümölcstermő növények, mint pl. a szamóca, szőlő, ribizli, paradicsom.