Üdvözöljük a Virágos Magyarország verseny oldalán!

Virágos balkonok, virágos kertek
Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

2020-ban sem maradhat el hazánk sokéves hagyományokkal rendelkező környezetszépítő versenye, amelyben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várjuk. A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen, két különböző kategóriában.

A pályázatról:
A pályaműveket – kizárólag online regisztrációt követően – elektronikus úton lehet feltölteni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalra. Pályázni 2020. május 15. napján, vagy azt követően készült, a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal és egy maximum 400 karakteres leírással lehet 2 kategóriában:

• Legvirágosabb balkon
• Legvirágosabb előkert

A pályázatokat 2020. május 15. és 2020. július 15. között várjuk. Egy szakmai zsűri döntése alapján mindkét kategóriában nyertes pályaműveket hirdetünk, amelyek beküldői díjazásban részesülnek.

Közönségdíj
A Facebookon 2020. július 27. és augusztus 9. között külön versenyt indítunk a pályaműveknek, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd szavazni a legszebbekre. A szavazatok alapján 3-3 győztest hirdetünk ki.

Kérjük, jelentkezzen be a képek feltöltéséhez!

Kérjük, adja meg a regisztrációkor használt e-mail címét
Kérjük, adja meg jelszavát
Elfelejtettem a jelszavam
A regisztrációhoz, kérjük, adja meg adatait!

Kérjük, adja meg vezetéknevét!
Kérjük, adja meg keresztnevét!
Kérjük, adja meg e-mail címét
Kérjük olyan jelszót adjon meg, ami legalább 8 karakter hosszú, legalább egy nagybetűt és egy számot tartalmaz.
Kérjük válasszon!
Kérjük, adja meg irányítószámát!
Kérjük, adja meg a településnevet!
+36
Kérjük, adja meg telefonszámát!
Kérjük, fogadja el a versenyszabályzatot
Kérjük, fogadja el az Adatvédelmi szabályzatot
Kérjük, igazolja hogy elmúlt 16 éves